✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Als je beslist om Armorik-whisky te kopen, kies je voor een eerbetoon aan Bretagne. Het is namelijk de eerste Bretoense whisky en dat zie je niet alleen terug in elke stap van het proces, maar proef je ook. Bij Huis Windels kan je terecht om verschillende van deze overheerlijke Amorik whisky’s te kopen.

Wil je graag whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Armorik Double Maturation

Armorik Yuen Elez

Armorik Single Cask Deiz 2022

Armorik Double Maturation

Armorik Yuen Elez

Armorik Single Cask Deiz 2022

Het traditionele proces van de Armorik-whisky die je bij ons kan kopen

Als je whisky bestelt bij Huis Windels ben je altijd zeker van de beste kwaliteit. Armorik-whisky is hierbij geen uitzondering. De distilleerderij in Bretagne gebruikt alleen biologische gerst van Franse oorsprong en traditionele pot stills. Daarnaast bewaren ze de whisky in vaten uit Noord-Franse eik. In onze winkel kan je vier verschillende soorten whisky van Armorik kopen:

  • Armorik Classic
  • Armorik Single Cask Deiz 2022
  • Armorik Yuen Elez – Limited edition single cask
  • Armorik Double Maturation

 

Armorik is slechts een van de vele verschillende dranken die je kan bestellen bij ons. Wil jij naast whisky van Armorik dus bijvoorbeeld ook Tomatin-whisky kopen? Het kan allemaal bij Huis Windels.

Ontdek ons familiebedrijf

Al vele jaren staan wij klaar om je de beste whisky’s en rookwaren aan te bieden. Als je meer over ons familiebedrijf in Mechelen te weten wilt komen, kan je altijd langskomen in onze ruime winkel in Mechelen. We zijn ook bereikbaar via het nummer +32 15 28 70 93 of via het e-mailadres info@huiswindels.be.