Over ons

Welkom bij Huis Windels

Huis Windels werd in 1875 opgericht door August Windels en Catharina Holvoet. Meer dan een eeuw lang produceerden we verschillende rookwaren in onze fabriek, om te verkopen in onze winkel. Het aantal rokers minderde echter met de jaren. De productie werd daarom definitief stopgezet in 1985. Sindsdien worden onze huismerken zoals Mechelse Kantjes, Sprietjes, Favoritas en Oud Mechelen Nina’s en Corona’s speciaal voor ons gemaakt bij Notebaert Produktie in Ieper. We maken deze sigaren dus niet meer zelf, maar verkopen ze nog steeds, naast een mooie selectie van longfillers, pijpen en pijptabak en allerlei rookaccessoires.

In 2003 startte Catherine Windels, intussen de vijfde generatie van ons familiebedrijf, met de verkoop van whisky’s. Het bleek een mooie match te zijn met het gekende assortiment. Jaar na jaar breidde het aanbod aan whisky uit. We voegden ook andere smaakvolle spirits toe: rum, gin, cognac, grappa, tequila, jenever, porto, sherry …

Enkele noodzakelijke verbouwingen in 2005, 2008 en 2015 volgden, om meer ruimte te maken voor al dit lekkers. In 2020 ontvingen we de Belgian Whisky Award voor ‘Beste whiskyshop van het jaar’. Een mooie erkenning voor al ons harde werk!

Je bent heel erg welkom in onze winkel, waar alles draait rond proeven, ruiken en genieten. Regelmatig organiseren we tastings in ons gezellig atelier achteraan de winkel. Schrijf je zeker in voor de nieuwsbrief als je hier meer over wil weten. Ook op Facebook en Instagram kan je ons op de voet volgen. Sta je echter te trappelen om nu al een kwalitatieve, lekkere spirit te bestellen, kijk dan gerust eens rond op onze webshop.

Wij wensen je veel shopplezier!

Team Huis Windels

Catherine, Wouter, Judith en Robby

 

Catherine Windels

catherine@huiswindels.be

Kwaliteit

Bij ons heb je een ruime keuze uit zorgvuldig geselecteerde kwaliteitsartikelen.

Tevredenheid

Jouw tevredenheid staat centraal. 100% tevreden klanten is ons streefdoel.

Snelle levering

Wij garanderen een correcte levering. Jouw bestelling wordt steeds op tijd geleverd.

Expertise

Wij staan voor jou klaar met enthousiast advies of om op je vragen te antwoorden.