✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Tomatin is een van de vele topmerken van Schotse whisky die wij bij Huis Windels in Mechelen verkopen. Ze maken al sinds 1897 whisky en weten dus zeker waar ze mee bezig zijn. Dit bekende merk kan daarom niet ontbreken in onze gezellige winkel in Mechelen.

Wil je graag whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Tomatin legacy

Tomatin 12Y

Tomatin 18Y

Tomatin legacy

Tomatin 12Y

Tomatin 18Y

Een Tomatin-whisky van elk jaar

Ga jij voor een Tomatin-whisky van 12 jaar oud? Of hou je meer van de smaak van een 14 of 18 jaar oude whisky? Bij Huis Windels kan je alle soorten drank kopen. Enkele andere Tomatin-whisky’s die je bij ons kan vinden, zijn:

  • Cù Bòcan
  • Legacy
  • Decades 2
  • 1999 Single cask for premium Spirits

 

Ooit was de distilleerderij van Tomatin nog de grootste van Schotland. Ondertussen focussen ze meer op een kleinere productie en het tewerkstellen van lokale mensen. Daardoor zorgen ze voor een hoge kwaliteit van hun whisky.

Geef een fles Tomatin-whisky als cadeau

Whisky is een ideaal geschenk voor allerlei gelegenheden, zoals een jubileum of een housewarming. Bij Huis Windels kan je altijd terecht voor de leukste geschenken. Geef je bijvoorbeeld liever een kaars cadeau? Bekijk dan zeker ons aanbod aan rustieke geurkaarsen. Als je meer te weten wilt komen over onze verschillende soorten whisky of kaarsen, kom dan zeker eens langs in onze gezellige winkel. Je kan ons eveneens bereiken via het nummer +32 15 28 70 93 of het e-mailadres info@huiswindels.be als je nog met vragen zit.