✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Sinds 2003 kan je al de lekkerste whisky bestellen bij Huis Windels in Mechelen. Al vijf generaties lang staan wij voor jou klaar. Onze vele kennis en grote passie voor whisky, die je online kan bestellen in heel Vlaanderen, leverde ons dan ook de titel Whiskyshop van het jaar 2020 op.

Wil je graag whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Teeling Blackpitts

Monkey Shoulder

Stauning Smoke

Teeling Blackpitts

Monkey Shoulder

Stauning Smoke

Ons uitgebreide aanbod aan whisky om te bestellen

Whisky is een veelzijdige en interessante spirit. We kunnen wel blijven vertellen over onze whisky die je online kan bestellen en laten leveren in heel Vlaanderen, maar geen enkel woord kan de smaak van een goede whisky beschrijven. Je proeft daarom het best de whisky zelf. Wij hebben voor jou alvast een heel uitgebreid assortiment aan whisky klaarstaan uit alle hoeken van de wereld. Ben je op zoek naar een sterke Schotse whisky om online te bestellen bij ons in Vlaanderen? Gaat jouw voorkeur toch eerder uit naar een aromatische en volle Ierse whiskey? Dankzij ons aanbod aan whisky’s uit Engeland, Denemarken en zelfs Japan of Indië, reis je de hele wereld rond.

Een whisky voor elke prijs

Bij Huis Windels is de whisky die je online kan bestellen in heel Vlaanderen niet alleen kwaliteitsvol, maar ook zeer correct geprijsd. Terwijl sommige whisky’s snel enkele honderden euro’s kosten, hebben wij in ons aanbod ook heel wat goedkopere dranken om te bestellen. Zo is er altijd wel een whisky voor jouw budget. We hebben ook regelmatig whisky in promo staan.

Bekijk ons volledige assortiment

In onze webshop kan je verschillende merken van whisky online bestellen en laten leveren in heel Vlaanderen. Ook in onze winkel in Mechelen kan je terecht voor het volledige aanbod en vind je ook andere dranken, zoals onze Vertigo-gin. Daar staan wij klaar om al je vragen te beantwoorden. Wij helpen je met veel plezier verder. Daarnaast zijn wij altijd bereikbaar op het nummer +32 15 28 70 93. Of stuur vandaag nog een e-mail naar info@huiswindels.be.