✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Een van onze populaire dranken bij Huis Windels is onze Vertigo-gin. Gin is al even terug van nooit weggeweest en daarom bieden we in Mechelen een uitgebreid assortiment aan gin aan. Het is namelijk een echte klassieke aperitief die iedereen wel kan bekoren.

Wil je graag gin bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Vertigo Gin

Vertigo Hibiscus

Vertigo Gin

Vertigo Hibiscus

Het vakmanschap van Vertigo-gin

Voor de echte kenners van gin is Vertigo geen onbekende. Deze gin wordt in Mechelen handgemaakt op basis van de London Dry Gin-distillatiemethode. Daardoor ontstaan zeer verfijnde aroma’s van Ethiopische passiebes en peper. De bekende Vertigo-gin kan je ook puur drinken. Hoe je het ook drinkt, het blijft een onvergetelijke ervaring. Deze gin won in 2020 niet voor niets een gouden medaille in San Francisco. Het is een van de vele kwaliteitsvolle dranken die je in onze webshop kan bestellen. Wij staan namelijk ook bekend om onze whisky, zoals die van Arran.

Bestel snel jouw favoriete gin

Dankzij onze handige webshop bestel je in enkele muisklikken een hele voorraad aan Vertigo-gin. Daarnaast hebben wij ook nog veel meer producten in de aanbieding. Zo verkopen wij bijvoorbeeld allerlei geurkaarsen en geschenkboxen. Neem dus zeker een kijkje naar wat wij allemaal te bieden hebben. Voor meer informatie over ons familiebedrijf of onze producten kan je ons altijd contacteren. Je kan ons bellen op het nummer +32 15 28 70 93 of een e-mail sturen naar info@huiswindels.be.