✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Bij Huis Windels is kwaliteit van groot belang en dat geldt ook voor de Schotse whisky die je kan kopen. Onze whisky’s worden gemaakt volgens de klassieke methode. Zo zijn ze gedroogd in turfovens, wat zorgt voor een rokerige smaak. De Schotse whisky die je bij ons in Mechelen kan kopen, rijpt ook minstens drie jaar op vat.

Wil je graag Schotse whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Black Bottle Island Smoke

Monkey Shoulder

Nomad outland Whisky

Black Bottle Island Smoke

Monkey Shoulder

Nomad outland Whisky

Je kan een Schotse whisky kopen naar jouw smaak

Naast Ierse whiskey is Schotse whisky waarschijnlijk de bekendste soort whisky in de wereld. Deze kan dan ook niet ontbreken bij Huis Windels in Mechelen. Je kan dan ook bijna 200 verschillende soorten Schotse whisky kopen. Enkele merken die we aanbieden, zijn:

  • Balvenie
  • Laphroaig
  • Caol
  • Tomatin
  • Johnnie Walker
  • Mortlach

 

Ons volledige aanbod aan Schotse whisky kan je niet alleen kopen in onze winkel, maar ook via onze webshop bestel je alle whisky in enkele muisklikken.

Contacteer ons voor meer informatie

Wil jij graag whisky of een van onze andere dranken bestellen, maar weet je niet goed welk van de vele merken je het best kiest? Neem dan zeker contact met ons op of kom langs in onze winkel. Wij staan namelijk altijd voor jou klaar met vrijblijvend advies. Je kan ons elke dag bellen op het nummer +32 15 28 70 93 of een e-mail sturen naar info@huiswindels.be.