✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Dankzij een rustieke kaars van WoodWick kom je helemaal tot rust. Deze geurkaarsen kan je online bestellen bij Huis Windels of in onze winkel in Mechelen kopen. De WoodWick-kaarsen zijn mooie decoratieve kaarsen met een houten wiek. Het speciale design van de houten wiek zorgt ervoor dat de rustieke kaars een rustgevend knisperend geluid maakt en dat de geurkaars, die je online kan bestellen, een langere brandtijd heeft.

Wil je graag kaarsen bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Woodwick medium Wild Berry

Woodwick medium pressed blooms

Woodwick medium Black Peppercorn

Woodwick medium Wild Berry

Woodwick medium pressed blooms

Woodwick medium Black Peppercorn

Welke rustieke kaars van WoodWick verkopen wij?

De rustieke kaars van WoodWick wordt gemaakt met hoogkwalitatieve en 100 % zuivere plantaardige soja en 100 % zuivere etherische oliën. Daarnaast hebben de geurkaarsen houten lonten vervaardigd uit cederhout en gerecycleerd glas. Deze geurkaarsen kan je online bestellen in diverse vormen, geuren en kleuren. Zo hebben we ellipsvormige kaarsen in de aanbieding die 40 branduren hebben en door het bredere design een intens knisperend geluid produceren. Of misschien is de WoodWick Trilogy iets voor jou? Dankzij de drie verschillende geuren ontstaat er een leuke afwisseling. Een rustieke kaars is daarnaast ook een ideaal geschenk voor hem en haar. Wij hebben daarom ook de WoodWick-giftset ter beschikking. Je kan dit altijd aanvullen met een van onze geschenkbonnen.

Bestel vandaag jouw kaars

Wil jij een geurkaars online bestellen bij Huis Windels in Mechelen? Of kies je toch om iets uit ons uitgebreide aanbod aan drank te bestellen? Alles kan je in enkele muisklikken bestellen in onze webshop. Kies dus snel jouw whisky of kaars uit. Als je meer informatie wilt over een van onze producten, kan je ons altijd contacteren via +32 15 28 70 93. Of stuur ons snel een e-mail naar info@huiswindels.be.