✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Wie een collectie drank verzamelt, kan de overheerlijke Macallan-whisky niet vergeten te kopen. Bij Huis Windels verkopen we daarom ook twee whisky’s van dit bekende merk. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen we je ook met veel plezier verder bij het kopen van een Macallan-whisky in Mechelen.

Wil je graag whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Macallan 12 y double cask

Macallan 12 y double cask

Macallan double of triple cask whisky kopen

Als je bij ons drank bestelt van het merk Macallan heb je de keuze uit de Macallan 12 years double cask en de 12 years triple cask. Het grote verschil hiertussen is dat de triple cask op drie verschillende vaten heeft gerijpt, namelijk Europese, Amerikaanse eik en ex-bourbonvaten. Daardoor krijgt de Macallan-whisky die je bij ons kan kopen een zeer fijne smaak met aroma’s van vanille, sherry, chocolade en kruiden. De double cask heeft dan weer een aroma van romige butterscotch en toffee doordat deze 12 jaar lang gerijpt heeft op Amerikaanse eiken vaten en ex-sherryvaten.

Ontdek nog meer whisky’s

Elke Macallan-whisky die je bij ons kan kopen in Mechelen is van zeer hoge kwaliteit. Dit geldt bovendien voor al onze dranken, zoals onze Vertigo-gin of vele soorten whisky. Wij verkopen bijvoorbeeld ook Arran-whisky. Onze dranken zijn ook ideaal om als geschenk te geven tijdens een feestelijke gelegenheid. Je kan er dan ook voor kiezen om een bijpassend glas cadeau te geven. Contacteer ons vandaag nog op het nummer +32 15 28 70 93 of via het e-mailadres info@huiswindels.be als je nog vragen hebt over een van onze vele producten.