✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Zoek jij nog een kaars om als cadeau te geven voor een housewarming of verjaardagsfeest? Wat de gelegenheid ook is, bij Huis Windels in Mechelen hebben we de beste knisperende geurkaars in de aanbieding voor jouw cadeau. Ons aanbod aan kaarsen zorgt ervoor dat je altijd de perfecte geurkaars vindt om als cadeau te schenken.

Wil je graag kaarsen bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Woodwick medium Wild Berry

Woodwick medium pressed blooms

Woodwick medium Black Peppercorn

Woodwick medium Wild Berry

Woodwick medium pressed blooms

Woodwick medium Black Peppercorn

Met een kaars van WoodWick stel je het leukste cadeau samen

Op onze webshop vind je ons volledig aanbod aan WoodWick-giftsets. Zo bepaal je zelf of je bijvoorbeeld één geurkaars als cadeau geeft of misschien zelfs drie of zes kaarsen. Als je echter weet welke kaars perfect is om als cadeau te geven, dan kan je ook altijd kiezen voor de losse kaarsen. Zowel op onze webshop, als in onze winkel bieden wij de WoodWick Ellipse-, large-, medium- en Trilogy-kaarsen aan. Een greep uit onze vele verschillende geuren van rustieke kaarsen om als cadeau te geven:

  • Fireside
  • Coastal sunset
  • Lavender spa
  • Crimson berries
  • Sacred smoke
  • Evening Onyx
  • Pumpkin praline

 

Naast een kaars hebben wij ook nog heel wat andere geschenken in de aanbieding voor jouw perfecte cadeau. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld giftboxen vol met whisky. Naast onze speciale en langdurende geurkaars hebben wij namelijk ook drank om te bestellen en als cadeau te schenken.

Ontdek nog meer geuren

Wil jij al onze kaarsen uitproberen? Of geef je graag een geurkaars als cadeau aan je geliefde? Dat en nog veel meer is mogelijk bij Huis Windels in Mechelen. Ontdek dus zeker al onze geurkaarsen en dranken online of in onze winkel. We helpen je bovendien graag verder bij het kiezen van de juiste kaars voor jouw cadeau. Kom vandaag nog langs of contacteer ons snel. Dit kan door te bellen naar +32 15 28 70 93 of een e-mail te sturen naar info@huiswindels.be.