✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Een Ierse whiskey, die je bij ons kan bestellen, is perfect voor elk evenement, maar ook om gewoon je dag mee af te sluiten. Bij Huis Windels verkopen wij daarom whiskey voor elke gelegenheid. Wij hebben ook iets voor elk budget. Zo kan je Ierse whiskey bestellen tussen de € 21 en € 155.

Wil je graag Ierse whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

West Cork virgin oak cask finished

Teeling small batch rum

Writer's Tears Red Head

West Cork virgin oak cask finished

Teeling small batch rum

Writer's Tears Red Head

Waarom kan je het best Ierse whiskey bestellen?

Ierse whiskey wordt op een andere manier geproduceerd dan bijvoorbeeld Schotse whisky of Engelse whisky. Doordat de Ieren gebruik maken van ongemoute gerst en deze drie keer stilleren, ontstaat een zeer volle en rijke whiskey. De rooksmaak die andere whisky’s hebben, ontbreekt ook. Dat komt omdat ze het mout niet drogen boven turfvuur.

Ons aanbod aan Ierse whiskey die je kan bestellen

In enkele klikken kan je bij ons alle Ierse whiskey bestellen die je nodig hebt. We hebben een zeer groot aanbod aan bekende merken, zoals Teeling, W.D O’Connell en Waterford. Het volledige assortiment vind je ook terug in onze winkel in Mechelen.

Kom langs tijdens een tasting

Ben je nog niet zo zeker welke Ierse whiskey je het best kan bestellen bij Huis Windels? Kom dan zeker eens langs in onze winkel in Mechelen of neem deel aan een van onze tastings. Regelmatig kan je in ons knusse atelier achterin de winkel terecht voor een tasting van verschillende dranken die je ook kan bestellen bij ons. Contacteer ons op het nummer +32 15 28 70 93 of op het e-mailadres info@huiswindels.be als je meer informatie wilt over onze Ierse whiskey’s of onze tastings.