✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Ben jij op zoek naar een Engelse whisky met een fris aroma of juist een zeer zachte whisky met een hint van honing om te kopen? Dan kan je zeker een Engelse whisky kopen bij Huis Windels in Mechelen. Dankzij ons uitgebreide assortiment is er voor ieder wat wils.

Wil je graag Engelse whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

The English whisky Smokey

The lakes one Orange wine finished

The Lakes one whiskymaker's ed. Sequoia

The English whisky Smokey

The lakes one Orange wine finished

The Lakes one whiskymaker's ed. Sequoia

Ons aanbod aan Engelse whisky om te kopen

Wij bieden verschillende topmerken aan die gespecialiseerd zijn in het maken van de beste Engelse whisky. Zo is er bijvoorbeeld de Single Malt Whisky van Adnams. Deze ligt eerst vijf jaar op Franse virgin oak vaten vooraleer de whisky gebotteld wordt. Daardoor heeft de Engelse whisky die je bij ons kan kopen, een zachte smaak van honing en vanille. Of ben jij eerder geïnteresseerd in The Lakes one whiskymaker’s ed. Sequoia? Er bestaan slechts 4300 flessen van deze whisky. Een whisky bestellen, kan een moeilijke beslissing zijn. Er zijn nu eenmaal zoveel goede opties. Wij helpen je daarom graag verder in onze winkel. Je kan bij ons terecht om allerlei soorten drank te bestellen.

Koop een bijpassend glas voor jouw whisky

Eenmaal je de keuze hebt gemaakt om bij ons Engelse whisky te kopen, kan het interessant zijn om een bijpassend glas te kopen. Wij verkopen daarom heel wat verschillende whiskyglazen in Mechelen. Deze zijn bovendien een ideaal geschenk. Verder vind je in onze winkel ook heel wat whisky’s uit andere landen, zoals onze Schotse whisky. Neem dus zeker een kijkje en ontdek ons volledige aanbod. Je kan ons altijd contacteren door te bellen naar +32 15 28 70 93 of een e-mail te sturen info@huiswindels.be.