✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Onze whisky van Douglas Laing Glen Garioch, die je online kan bestellen, wordt exclusief voor Huis Windels in Mechelen gebotteld. We zijn dan ook zeer trots om geselecteerd te zijn om deze Schotse whisky te verkopen in onze winkel die in 2020 nog bekroond werd tot beste whiskyshop.

Wil je graag whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Douglas Laing Double barrel Lowland Speyside

Douglas Laing Old Particular Glen Garioch 11y

Douglas Laing Old Particular Port Dundas 2004 15y for Belgium

Douglas Laing Double barrel Lowland Speyside

Douglas Laing Old Particular Glen Garioch 11y

Douglas Laing Old Particular Port Dundas 2004 15y for Belgium

De unieke smaak van Douglas Laing Glen Garioch die je kan bestellen

De whisky van Douglas Laing Glen Garioch die je bij ons kan bestellen, begon het distileerproces in 2010 en werd in augustus 2021 gebotteld. Met een sterkte van 48,8 % en een zoetig aroma van vanille en toffee geniet je altijd van een goed glas Douglas Laing Glen Garioch als je deze whisky bij ons bestelt. Deze single malt en single grain Schotse whisky heeft geen kleur of chill-filtratie. Door het specifieke proces van Douglas Laing Glen Garioch versterkt men het aroma en de smaak van de whisky.

Kom langs om onze whisky te proeven

Wil je toch eerst de Douglas Laing Glen Garioch proeven vooraleer je bij ons drank komt bestellen? Kom dan zeker eens langs in Mechelen tijdens een van onze tastings. Op regelmatige basis houden wij tastings in ons gezellige atelier achterin de winkel. Zo kan je bijvoorbeeld ook onze Armorik-whisky proeven. Je kan ons hiervoor altijd contacteren door te bellen naar het nummer +32 15 28 70 93 of een e-mail te sturen naar info@huiswindels.be.