✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Wie een echte Belgische wodka wilt kopen, kiest het best voor Dada Chapel-wodka. Bij Huis Windels in Mechelen bieden wij deze aardappelwodka dan ook met veel plezier aan. Het wordt immers met veel expertise geproduceerd in eigen land door twee jonge ondernemers.

Wil je graag wodka bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Dada Chapel Potato Vodka

Dada Chapel vodka La muse by Wouters

Dada Chapel Potato Vodka

Dada Chapel vodka La muse by Wouters

De bijzondere smaak van Dada Chapel-wodka

Deze wodka wordt met Belgische aardappelen gemaakt in een Gentse stokerij. Doordat de biologische aardappelen niet gefilterd worden, krijgt de Dada Chapel-wodka zijn unieke aardse karakter. Daarnaast heeft de wodka toch nog een verassend fris gevoel en heeft het een zeer zachte afdronk. Naast de gewone uitvoering van de Dada Chapel-wodka verkopen wij ook de speciale editie. Deze komt met een sieraad van de ontwerpers Wouters & Hendrix en kost € 485. Het is dan ook ideaal om als cadeau te geven of om aan je collectie toe te voegen.

Bestel jouw favoriete drank

Heb jij een feestje in het vooruitzicht en wil je hiervoor drank bestellen in Mechelen? Neem dan zeker een kijkje tussen onze verschillende soorten wodka, gin en whisky. Wij hebben naast Dada Chapel-whisky bijvoorbeeld ook Vertigo-gin, Arran-whisky en Macallan-whisky. Voor ons volledige aanbod kan je altijd contact met ons opnemen. Bel dus vandaag nog naar het nummer +32 15 28 70 93 of stuur naar het e-mailadres info@huiswindels.be.