✔ Gratis verzending vanaf € 200
✔ Meer dan 100 jaar ervaring
✔ Whiskyshop van het jaar 2020

Arran is een complexe, maar ook unieke whisky. Het is daarom een whisky die zeker en vast niet kan ontbreken in onze gezellige winkel in Mechelen. Arran-whisky wordt initieel gerijpt op bourbon hogshead en daarna rijpt men deze nog eens op Amarone-vaten. Dit zorgt voor zijn opmerkelijke smaak.

Wil je graag whisky bestellen? Of heb je vragen over onze producten?

Geselecteerd aanbod

Arran Quarter cask

Arran Sauternes Cask Finish

Arran Machrie Moor Peated

Arran Quarter cask

Arran Sauternes Cask Finish

Arran Machrie Moor Peated

Voor welke Arran-whisky kies jij?

Zowel in onze winkel te Mechelen, als in onze webshop vind je heel wat verschillende soorten Schotse whisky single malt, waaronder van het bekende merk Arran. Wij hebben eveneens allerlei groottes ter beschikking. Zo kan je kiezen voor de Arran 10 jaar mini, waar slechts 5 cl inzit. Onze Arran 25 jaar bevat dan weer 700 ml van de lekkerste whisky. Er bestaan bovendien maar 3000 flessen van en kost daarom ook € 408. Wil je drank bestellen voor een lagere prijs? Dan is misschien onze Arran Gold perfect voor jou. Deze whisky cream kost slechts € 21,50.

Vind het perfecte glas

Heb jij de perfecte whisky gevonden, maar zoek je nog een mooi glas om het uit te drinken? Neem dan zeker eens een kijkje tussen onze verschillende accessoires. Daar vind je een glas voor jouw whisky of vertigo-gin. Als je nog vragen hebt over ons aanbod aan whisky, kan je ons altijd bereiken via het nummer +32 15 28 70 93 of het e-mailadres info@huiswindels.be.