Previous
Next

Welkom bij Huis Windels
De Mechelse speciaalzaak voor tabak en spirits

Welkom bij Huis Windels, de oudste tabakszaak van België en in 2020 bekroond tot beste Belgische whiskyshop! Tabaksproducten of een lekkere spirit: wij hebben een breed gamma aan producten die allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast ben je bij ons zeker van kwaliteit en een persoonlijke en gedreven service.

 
 

Allerlei soorten drank bestellen in hartje Mechelen

Hoewel wij origineel begonnen zijn met het verkopen van tabak, hebben we intussen ons assortiment uitgebreid naar allerlei soorten drank en kaarsen. Door de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven, ben je altijd zeker van de beste service en de hoogste kwaliteit.

Tasting Kilchoman Truck tour op donderdag 16 mei

3163839
€45,00
Nog slechts 1 plaats
Uitverkocht
1
Productgegevens
  • 16 mei 2023: KILCHOMAN TASTING
De Kilchoman truck stopt niet alleen voor onze deur op 16 mei, maar blijft ook wat langer hangen voor een super-de-luxe tasting. Op de line-up: Machir Bay, Fino Sherry, Loch Gorm en Sanaig, maar ook een single cask botteling voor The Nectar en de mysterieuze Truck Tour botteling die enkel op deze dag verkrijgbaar zal zijn. En ... we kregen de belofte van Kilchoman dat ze daarbovenop nog een uitzonderlijke zevende dram zullen aanbieden. Spannend!

Prijs: €45 p.p. - Locatie: Huis Windels - Deuren: 19:15 uur, start 19:30 uur.

Bewaar dit product voor later

Een uitgebreid aanbod aan drank dat je kan bestellen

Huis Windels in Mechelen is de oudste tabakszaak van Vlaanderen en sinds 2003 kan je ook whisky’s en andere soorten sterke drank bestellen. De afgelopen jaren is ons aanbod enorm uitgebreid. In 2020 werden we zelfs bekroond tot beste whiskyshop. Wat begon met rookwaren en whisky om te bestellen, is ondertussen al een heel assortiment aan spirits geworden. Zo kan je bij ons ook terecht voor Vertigo-gin, rum, porto, jenever en wodka.

Kom langs voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in onze rookwaren en sterke drank om te bestellen? Of ruik je liever een van onze vele knisperende rustieke kaarsen? Wat je ook zoekt, in onze ruime winkel in Mechelen vind je het allemaal. Wij hebben bijvoorbeeld ook geschenkbonnen in de aanbieding. Als je al onze producten wilt ontdekken, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze winkel. Wij helpen je daar ook met veel plezier verder. Zo vind je snel de drank om te bestellen die het best bij jou past.

Anderen bekeken ook: Dada Chapel-wodka | Armorik-whisky kopen | Tomatin-whisky

Gratis verzending in België

Vanaf €200

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie