Previous
Next

Welkom bij Huis Windels
De Mechelse speciaalzaak voor tabak en spirits

Welkom bij Huis Windels, de oudste tabakszaak van België en in 2020 bekroond tot beste Belgische whiskyshop! Tabaksproducten of een lekkere spirit: wij hebben een breed gamma aan producten die allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast ben je bij ons zeker van kwaliteit en een persoonlijke en gedreven service.

 
WIJ GAAN ER EEN WEEKJE TUSSENUIT VAN DINSDAG 30 JULI T.E.M DINSDAG 6 AUGUSTUS
16 AUGUSTUS GESLOTEN
23 EN 24 AUGUSTUS SLUITEN WE WAT VROEGER, OM 16U WEGENS MAANROCK

Allerlei soorten drank bestellen in hartje Mechelen

Hoewel wij origineel begonnen zijn met het verkopen van tabak, hebben we intussen ons assortiment uitgebreid naar allerlei soorten drank en kaarsen. Door de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven, ben je altijd zeker van de beste service en de hoogste kwaliteit.

Glendalough Pot still Irish Whiskey

2802250
€53,00
Uitverkocht
1
Productgegevens
Distillery: Glendalough distillery
Age: NAS
Strength: 43%
Content: 70cl
Casktype: American oak ex-bourbon Irish oak cask
Extra info: Each bottle is numbered and traceable to each cask and even to the tree from whence it came

Tot een jaar lang gerijpt in de zeldzaamste van alle vaten, Iers eikenhout, is dit een mijlpaal voor Ierse whisky. Elke fles is genummerd en traceerbaar tot elk vat en zelfs tot de boom waar hij vandaan komt.

Glendalough heeft op duurzame wijze 140 jaar oude bomen gekapt uit de eeuwenoude eikenbossen in de bergen rond de distilleerderij.

Deze speciale vaten zijn gevuld met de meest typisch Ierse whisky: pot still. In de smaak vinden we kruidigheid en hintjes van vanille terug.
Bewaar dit product voor later

Een uitgebreid aanbod aan drank dat je kan bestellen

Huis Windels in Mechelen is de oudste tabakszaak van Vlaanderen en sinds 2003 kan je ook whisky’s en andere soorten sterke drank bestellen. De afgelopen jaren is ons aanbod enorm uitgebreid. In 2020 werden we zelfs bekroond tot beste whiskyshop. Wat begon met rookwaren en whisky om te bestellen, is ondertussen al een heel assortiment aan spirits geworden. Zo kan je bij ons ook terecht voor Vertigo-gin, rum, porto, jenever en wodka.

Kom langs voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in onze rookwaren en sterke drank om te bestellen? Of ruik je liever een van onze vele knisperende rustieke kaarsen? Wat je ook zoekt, in onze ruime winkel in Mechelen vind je het allemaal. Wij hebben bijvoorbeeld ook geschenkbonnen in de aanbieding. Als je al onze producten wilt ontdekken, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze winkel. Wij helpen je daar ook met veel plezier verder. Zo vind je snel de drank om te bestellen die het best bij jou past.

Anderen bekeken ook: Dada Chapel-wodka | Armorik-whisky kopen | Tomatin-whisky

Gratis verzending in België

Vanaf €200

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie