Previous
Next

Welkom bij Huis Windels
De Mechelse speciaalzaak voor tabak en spirits

Welkom bij Huis Windels, de oudste tabakszaak van Vlaanderen en in 2020 bekroond tot beste Belgische whiskyshop! Tabaksproducten of een lekkere spirit: wij hebben een breed gamma aan producten die allemaal vanuit onze voorraad geleverd worden. Daarnaast ben je bij ons zeker van kwaliteit en een persoonlijke en gedreven service

 
 
Wij zijn Gesloten van 9 tot en met 13 mei.
Op 14 mei zijn we terug om jullie te helpen.

Allerlei soorten drank bestellen in hartje Mechelen

Hoewel wij origineel begonnen zijn met het verkopen van tabak, hebben we intussen ons assortiment uitgebreid naar allerlei soorten drank en kaarsen. Door de kennis die van generatie op generatie wordt doorgegeven, ben je altijd zeker van de beste service en de hoogste kwaliteit.

ABC de Christian Drouin

3070659
€24,50
Laat de zomer maar komen! Heerlijk aperitief
Op voorraad
1
Productgegevens
Distillery: Christian Drouin
Strength: 17.00%
Content: 70cl
Extra info: Aperitif a Base de Calvados, almost like a vermouth on base of calvados apples

De familie Drouin is al 3 generaties gepassioneerd door de ciderappel. Ze gebruiken hem op meerdere manieren en verwerken hem tot cider, Pommeau, Calvados en gin. Guillaume Drouin laat zich graag inspireren door andere werelden om die liefde voor de appel op andere wijzen te uiten. In het geval van ABC kijkt hij naar de productiemethodes van de klassieke vermouth om een nieuw soort aperitief op basis van appel te creëren. ABC staat voor 'Apéritif à base de Calvados' en ontstaat door een appelmost te mengen met een jonge calvados. Dat mengsel rijpt verder in een eiken vat en wordt gearomatiseerd door een mengeling van kruiden en planten, zoals bijvoet, sinaasappel, kaneel, vlierbloesem en yuzu. Het resultaat is een zeer aromatische drank vol complexiteit van appel en kruiden.

Bewaar dit product voor later

Een uitgebreid aanbod aan drank dat je kan bestellen

Huis Windels in Mechelen is de oudste tabakszaak van Vlaanderen en sinds 2003 kan je ook whisky’s en andere soorten sterke drank bestellen. De afgelopen jaren is ons aanbod enorm uitgebreid. In 2020 werden we zelfs bekroond tot beste whiskyshop. Wat begon met rookwaren en whisky om te bestellen, is ondertussen al een heel assortiment aan spirits geworden. Zo kan je bij ons ook terecht voor Vertigo-gin, rum, porto, jenever en wodka.

Kom langs voor meer informatie

Ben jij geïnteresseerd in onze rookwaren en sterke drank om te bestellen? Of ruik je liever een van onze vele knisperende rustieke kaarsen? Wat je ook zoekt, in onze ruime winkel in Mechelen vind je het allemaal. Wij hebben bijvoorbeeld ook geschenkbonnen in de aanbieding. Als je al onze producten wilt ontdekken, breng dan zeker eens een bezoekje aan onze winkel. Wij helpen je daar ook met veel plezier verder. Zo vind je snel de drank om te bestellen die het best bij jou past.

Anderen bekeken ook: Dada Chapel-wodka | Armorik-whisky kopen | Tomatin-whisky

Gratis verzending in België

Vanaf €200

Snelle levering

Volgende dag verzonden

Veilig betalen

Via SSL encryptie